• UTO-SUB /07:00-16:00
  • +387 (0)49 332 018; +387 (0)62 252 790
  • DOSTAVA 7KM

Zaštita koju usne vole – Lip Butter

by Golden Rose d.o.o. na July 12, 2019

Ljeto je vrijeme kada hedonizam zaživi, kada želimo da uživamo u svakom danu, u svakom dašku sunčeve svjetlosti.

Upravo tada često zaboravimo da je ljeto izazovno doba za najosjetljivije dijelove naše kože, zbog sukobljavanja sa štetnim UV zračenjem, vodom, soli, vjetrom… Zaboravljamo i da najviše osjetilnih receptora ima upravo koža usana. Kako bismo naše poljupce držali nježnima i delikatnima, moramo posebnu pažnju posvetiti koži naših usana.

Jedan od najslađih i najsimpatičnijih članova velike Golden Rose kolekcija ima upravo tu važnu ulogu njege i zaštite, a to je Lip Butter.

Lip Butter je njegujući puter za usne, laganje teksture sa blagim sjajem i nježnim prirodnim mirisom, koji sadrži ljekovite masti Cupuacu Butter, Murumuru Butter i Shea Butter. Takođe je obogaćen vitaminom E, te neophodnom zaštitom od UV zračenja s faktorom 15.

Ono što posebno volimo kod njega jeste neodoljivi minimalistički trendy dizajn. Dolazi u plastičnom pakovanju jajolikom oblika. Pakovanje sadrži 8gr formule. Sama formula ima blagi okus i miris, te blagi sjaj na usnama.

Lip Butter dolazi u sedam okusa: Blueberry, Cookie, Green Apple, Ice Mint, Peach, Raspberry i Strawberry, kako bismo svi mogli pronaći svog favorita, koji će nas uvijek pratiti.

VRATI SE GORE
Promo box

Neko je kupio

Product name

info info