O namaGolden Rose d.o.o
Dubrave bb
76100 Brčko Distrikt, BIH

Kontakt telefon: 062 252 790

Rješenje o registraciji broj:
096-0-REG-14-000918

Šifra djelatnosti:
46.45 Trgovina na veliko parfemima i kozmetikom

Registrovano kod Osnovnog suda Brčko distrikta BIH

PDV broj: 600199240007
ID broj: 4600199240007

 

Golden Rose kozmetika je izdržljiva, zdrava, sigurna!

Firma Golden Rose d.o.o je ekskluzivni distributer kozmetike Erkul Cosmetics.

Na bosanskom tržištu poslujemo od 2005. Naši brandovi uključuju: Golden Rose, Xceed i Emily brandova.

Politika firme je odgovor na potrošacku potražnju, kombinirajući kvalitetne proizvode uz povoljne cijene. Dobro obučeno menadžersko i stručno osoblje osiguralo je kontinuirani i dinamičan razvoj firme. Poštovanje visoke kvalitete proizvoda naših klijenta, poslovnih partnera i javnog mnijenja je rezultiralo brojnim nagradama.

Erkul Cosmetics konstantno napreduje u području kozmetike još od 1983., danas je jedan od lidera na svjetskom tržištu kozmetike. Erkul Cosmetics izvozi u više od 83 zemlje, poput SAD-a, Njemačke i Italije. U svakoj od njih zabilježen je veliki uspijeh.

Erkul Cosmetics je svjestan da kozmetički proizvodi izravno utječe na ljudsko zdravlje, zbog čega je toliko naglasak stavljen na razvoj znanstvenog istraživanja i ispitivanja. Svi projekti su u istraživačkom odjelu – razvoj od strane grupe kozmetologa te u suradnji s konzultantima iz Italije i Francuske. R & D odjel, je angažiran u razvoju novih formulacija i tehnologija. I surađuje s odjelom za kontrolu kvalitete koji je odgovoran za nadzor kvalitete procesa, u rasponu od komponenti za proizvodnju kroz sve faze proizvodnje odjela kozmetike.

Erkul Cosmetics uživa svjetsku reputaciju uglavnom zbog povećanja produktivnosti boja kozmetike. Uz mnogo godina naglaskom na ulaganja u inovacije Golden Rose je trenutno najmodernija tvornica kozmetike. Uz izravne veze s tvornicama ambalaže, proizvodna linija daje konačni, gotov proizvod, što je omogućilo da nam se značajno smanje troškovi i učini nas više konkurentnim.

To je zato što ova moderna tvornica kozmetike Golden Rose počela svoje putovanje prema ženama diljem svijeta kako bi ih učinila ljepšima. Pridružite nam se u prekrasnom svijetu i pogledajte ljepotu uživo…

Sva naša kozmetika je prošla dermatološka i mikrobiološka ispitivanja, tako da su naši kupci uvjereni da su njihovi omiljeni kozmetički proizvodi ne samo izdržljivi, nego i zdrava i sigurna.


Naši proizvodi nisu testirani na životinjama.


Golden Rose je tvrtka koja se brine o okolišu, jer sva ambalaža se može reciklirati.