Preskoči na sadržaj

News

Diamond Breeze kolekcija – sunce zatočeno u bočicama

po Golden Rose d.o.o. 11 Jul 2019

Ljeto je vrijeme kada make up dolazi do izražaja, kada su boje najupečatljivije, kada želimo da svjetluca, presijava, otaje utisak svježine, razigranosti…

Diamond Breeze kolekcija kreirana je u razigranom duhu, sa dodatkom šljokica u neograničenim količinama, kako bismo zablistali i privukli pažnju, kako nam nalažu trendovi za ljeto 2018. godine.

Kolekcija sadrži sjaj za tijelo, površinski sjaj za usne, ruž za usne, tečnu i pečenu sjenku, tečni highlighter, svjetlucavu maskaru za trepavice, te lakove za nokte.

Idemo ih sve isprobati.

Diamond Breeze Shimmering Body Glow

Svjetlucavi sjaj za tijelo je obavezan dodatak ovom ljetu. U pitanju je brzosušeći losion za tijelo sa dodatkom ultra sitnih šljokica, koje će dati neodoljiv prirodni sjaj vašem tijelu. Dolazi u dvije varijacije, Gold i Bronze. Gold sadrži bezbojnu bazu, što omogućava i djevojkama svjetlije puti da ga koriste, te milione šljokica koji će se na tijelu fiksirati nakon nekoliko sekundi sušenja.

Nijansa Bronze takođe sadrži nevjerovatnu količinu šljokica, uz dodatak baze koja ima bronze efekat, te daje tijelu efekat prirodno tamnijeg tena.

Ovaj sjaj za tijelo će odoljeti svim ljetnim izazovima, te ostati fiksiran na koži tokom cijelog dana i noći.

Diamond Breeze Shimmering Lipstick

Diamond Breeze ruž za usne dolazi u klasičnom pakovanju kremastih ruževa, u atraktivnoj ambalaži boje zlata.

Tekstura ruža je kremasta i nježna prilikom nanošenja, a pokrivna moć je srednjeg intenziteta. Šljokice koje ruž sadrži vrši refleksiju svjetlosti te daje utisak punijih usana koje mame poglede.

Dolazi u četiri nijanse: 24k Gold, Pink Sparkle, Russet Sparkle i Plum Sparkle. Trajnost na usnama je minimalno 4 sata bez korekcija, ukoliko se nanosi samostalno. Da biste povećali trajnost na  usnama, kao podlogu možete koristiti Lip Markere i postići trajnost preko 12 sati ili Longstay Liquid Matte tečne ruževe za trajnost preko 8 sati.

Diamond Breeze Shimmering Lip Topper

Svjetlucavi sjaj za usne iz Diamond Breeze kolekcije bit će vjerni saputnik vaših usana, već nakon prvog korištenja.

Glossy baza potpomognuta ultra sitnim česticama koje vrše refleksiju svjetlosti omogućavaju dijamantni sjaj na usnama.

Pokrivna moć samog sjaja je slaba, što je idelano za glossy nude stil na usnama, ukoliko se koristi samostalno. Takođe omogućava korištenje preko najdražeg matte ruža ili markera, čime neće narušiti nijansu samog ruža, a pomjeriti će efekat u sasvim drugu dimenziju.

Diamond Breeze Shimmering Highlighter

Tečni highlighteri su postali apsolutni hit zahvaljujući teksturi, lakoj mazivosti, jednostavnosti korištenja i trajnosti na licu. Upravo vaše reakcije inspirisale su Golden Rose da kreira novi tečni highlighter sa još intenzivnijim sjajem.

Dostupan je u dvije nijanse: Champaigne i Gold, a efekat koji omogućava je najjači highlight koji ste ikad vidjele.

Nakon nanošenja jako malo formule i blendanja na područja koja želite naglasiti, pustite nekoliko sekundi da se osuši. Nakon sušenja, highlighter je fiksiran za cijeli dan.

Diamond Breeze Shimmering Liquid Eyeshadow

Posebna ljepota tečnih sjenki ogleda se u tome da se, nakon nanošenja i sušenja, stope sa kožom na kapku i fiksiraju za cijeli dan, te se ne moramo prinuti da će se formirati linija kapka, doći do razmazivanja, skidanja, trusenja. Tečne sjenke uvijek opravdaju naše povjerenje, bilo da ih koristimo samostalno ili kao bazu za praškaste sjenke.

Tečne sjenke iz Metallic kolekcije su nas umazile i samim tim smo imali ozbiljna očekivanja i od Diamond Breeze.

Kvalitet i trajnost su nas oduševili, a šljokičasti efekat je ostao neprevaziđen. Dostupne nijanse su 24k Gold, Iconic Bronze i Iconic Copper.

Diamond Breeze Shimmering Baked Eyeshadow

Da ljubitelji sjenki u kamenu ne budu zanemareni, kolekcija buhvata i pečene sjenke u tri nijanse: 24k Gold, Dazzle Bronze i Dazzle Copper.

Inicijalni test je pokazao da su sjenke izuzetno pigmentirane, te lako blendive i nadogradive. Lako se kombnuje i stapa s drugim tipovima i vrstama sjenki. Ravnomjerno se nanosi i stapa, bez obzira da li se nanosi direktno na primer, preko tečne, kremaste ili druge praškaste sjenke.

Diamond Breeze Glitter Top Coat Mascara

Nešto što predstavlja posebnu novost jeste šljokičasta završna maskara u nijansi 24k Gold.

Prvenstvena namjena ove završne maskare jeste postizanje glam izgleda trepavica, zbog čega se nanosi na prethodno nanesenu i osušenu crnu maskaru. Bilo da se odlučite da nanesete cijelom dužinom trepavica ili samo na vrhove, možemo biti sigurni da će rezultat biti zavodljiv i upadljiv.

Diamond Breeze Shimmering Nail Color

Od laka za nokte očekujemo da ima besprijekornu izraženu nijansu, da se ravnomjerno nanosi već u jednom sloju i da traje na noktima što duže.

Imamo dobru vijest: svjetlucavi lakovi za nokte, koji u sebi sadrže veliku količinu šljokica, trajniji su na noktima i imaju visoku pokrivnu moć u jednom sloju.

Kada tome dodamo i da se brzo suše, prosto poželimo da krase naše nokte svaki dan.

Uživajte u shoppingu…

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Prethodni post
Sljedeći post

Hvala što ste se pretplatili!

Ovaj E-mail je već registriran!

Kupujte izgled

Odaberite Opcije

Nedavno Pregledano

Opcija uređivanja
Postavite Pitanje?
Obavijest o povratku na zalihu
this is just a warning
Prijaviti se
Košarica
0 Stavke