• UTO-SUB /07:00-16:00
  • +387 (0)49 332 018; +387 (0)62 252 790
  • DOSTAVA 7KM

Style Liner Metallic & Extreme Sparkling Eyeliner RECENZIJA

by Golden Rose d.o.o. na July 12, 2019

I ove sedmice nastavljamo pričati o tuševima, ali  sada smo se okrenuli bojama i šljokicama, stoga ćemo pričati o:

– Style Liner Metallic Eyeliner

– Extreme Sparkling Eyeliner

Style Liner Metallic Eyeliner

Ovaj tuš dolazi u plastičnoj bočici upečatljivog izgleda, sa metallic nijansom bočice, koja daje naslutiti i samu završnicu tuša. Pakovanje sadrži 6,5ml formule, a sama formula je gusta tečna, neutralnog mirisa.

Aplikator tuša je ultra precizni, tanki, savitljivi, što omogućava poigravanje stilovima. Sam aplikator je malo kraći, dužine oko 8 mm.

Tuš je dostupan u deset nijansi, od obavezne crne, preko plavih, ljubičastih, zlatnih, zelenkasto – tirkiznih nijansi i td.

Pigmentacija je izuzetno jaka, u tankom sloju vrši potpuno prekrivanje. Jedan sloj tuša se potpuno suši u roku od 30 sekundi. Ukoliko se nanese mnogo formule, za sušenje je potrebno pričekati skoro minutu.

Nakon sušenja, ostaje moderna metallic završnica, koja je izuzetno efektna na očima. Na sunčevoj svjetlosti blago presijava.

Prema fabričkoj specifikaciji, tuševi nisu vodootporni, ali smo ipak vršili testiranja trajnosti i na očima i pod uticajem vode.

Na očima smo testirali trajnost kod djevojaka koje nemaju spuštene kapke i kod djevojaka koje ih imaju. U situaciji kada kapak nije spušten i ne dotiče tuš, pokazao se trajnim preko 12 sati. Kod djevojaka sa spuštenim kapcima smo ga nanosili preko setiranih kapaka i trajnost je bila između 7 i 9 sati.

Testiranje pod mlazom vode je prošlo u skladu sa očekivanjima nastalim na osnovu specifikacije proizvođača. Prilikom posipanja vode, tuš se nije razlivao, ali ga je voda omekšala i nakon toga se lako uklonio maramicom.

Išli smo i korak dalje, testrajući ga sa GR Fixing Spray-em i zaključak je sljedeći: Ako očekujete kišu, nabacite fiksator i zaboravite kišobran. (smiley)

 

Extreme Sparkle Eyeliner

Kako sam naziv kaže, Extreme Sparkle tuš za oči   je namijenjen za kreiranje šljokičastog efekta na očima.

Dolaze u plastičnoj bočici, koja je prozirna, sa zlatnim čepom. Kroz bočicu se jasno vidi nijansa formule, koje u pakovanju dolazi 5,5 ml.

Tuš je dostupan u šest nijansi, od čega dvije nijanse plave, tirkizna, crna, zlatna i svijetla siva.

Kao i prethodnik, i ovaj tuš ima ultra tanki i precizni aplikator, koji je blago savitljiv i dužine oko 8 mm.

Gliteri su sitno mljeveni, ali ipak primijetni presijavanjem na svjetlosti. Pigmentacija tuševa je izuzetno jaka i pokrivnost intenzivna.

Za sušenje jednog sloja je potrebno oko dvadeset sekundi. Ono što je bitno za naglasiti jeste da se ovaj tuš uvijek nanosi preko setirane površine, u suprotnom se može preslikavati.

Ovaj tuš takođe nije vodootporan, ali test na vodu je pokazao jednu zanimljivost. Pod jakim mlazom vode, gliteri su se saprali, ali se zadržala linija u nijansi tuša, te nije bilo neuredne razmazanosti.

Ovaj tuš možemo preporučiti kao izuzetno efektnu završnicu i dodatak make-upu očiju.

VRATI SE GORE
Promo box

Neko je kupio

Product name

info info