• UTO-SUB /07:00-16:00
  • +387 (0)49 332 018; +387 (0)62 252 790
  • DOSTAVA 7KM

Golden Rose izložbeno / prodajni stalci

by Golden Rose d.o.o. na July 11, 2019

Bilo da u svojoj poslovnoj djelatnosti koristite dekorativnu kozmetiku, prodajete istu ili želite da je uvrstite u svoj prodajni asortiman, Golden Rose je pripremio niz mogućnosti kako da se pridružite našoj prodajnoj mreži.

Svako registrovano društvo, po dostavljanju ID broja, može dobiti ponudu za uvrštavanje GR asortimana u svoje prodajno mjesto.

Pripremili smo više različitih oblika prodajno/zložbenih stalaka, kako bismo zadovoljili sve vidove potreba.

– Display stalak sa testerima

Prvenstveno namijenjen za frizersko-kozmetičke salone, profesionalne šminkere i izložbene prostore, u elegantnoj crnoj boji, Display stalak sadrži asortiman aktuelnih GR proizvoda u vidu testera.
Na ovaj način, možete sve proizvode koje koristite pri šminkanjima i prezentacijama koristiti lako i jednostavno, izložene u modulima i ladicama stalka.

Ukoliko se odlučite da vršite prodaju, vaši kupci mogu sve proizvode isprobati prije narudžbe/kupovine, kako biste bili sigurni da će biti zadovoljni kupovinom.

– Big rotating unit – veliki rotirajući stalak

 

Stalak sa najvećim kapacitetom i mogućnošću izbora asortimana proizvoda, dolazi na postolju i omogućava rotiranje u oba smjera.

U dostupnih 28 polja, možete kombinovati asortiman po vašoj želji ili prema sugestijama naših iskusnih savjetnika/prodavaca.

Uz svaki artikal dolazi prateći tester, kako bi kupci bili u mogućnosti probati proizvode prije kupovine. Vrijednost prvog punjenja stalka definisana je izabranim asortimanom.

Veliki rotirajući stalak prvenstveno je namijenjen većim trgovačkim objektima.

– Small rotating unit – mali rotirajući stalak

Mali rotirajući stalak dolazi na visokom postolju, kako bi testeri i roba bili u nivou pogleda i laganog korištenja.

Možete kombinovati najaktuelnije GR proizvode, uz minimalna ulaganja u inicijalnu nabavku.

Stalak je prvenstveno namijenjen manjim trgovačkim radnjama, buticima, frizersko-kozmetičkim salonima. Stalak ne zauzima mnogo prostora, što ga čini pogodnim za mnoge vrste objekata.

– Special Wall Unit – Zidni stalak

Zidni stalak koji nudi mogućnost kombinovanja 12 modula, te dvije police za lakove. Kapacitetom stalak omogućava formiranje kvalitetnog asortimana, u skladu sa željama i potrebama kupaca.

Sam oblik predviđa da stalak bude pozicioniran uz zid, te je najpogodniji za instaliranje u parfimerijama, frizersko/kozmetičkim salonima, apotekama, te trgovinskim radnjama koje prostorno imaju mogućnost postavljanja police uz zid.

Stalak ima led rasvjetu, koja doprinosi atraktivnosti izgleda, preglednosti artikala i mami na kupovinu.

– Narrow Wall Unit – Uski zidni stalak

Nedostatak prostora često je veliki problem prilikom organizovanja prodajnog prostora. Iz tog razloga, formirali smo uski zidni stalak, koji neće zauzeti mnogo prostora u vašem prodajnom objektu, ali će vam omogućiti da s relativno malim ulaganjima kreirate atraktivan prodajni asortiman.

Sa kapacitetom 7 modula i jednom policom za lakove, možete kombinovati najprodavanije GR proizvode i omogućiti sebi dodatnu zaradu.

Stalak zahtijeva instalaciju uz zid, radi samog oblika i funkcije, te je, kao i veći zidni stalak, pogodan za apoteke, frizersko/kozmetičke salone, parfimerije i trgovačke radnje.

– Stalak za WOW lakove

WOW linija lakova je dosta atraktivna i popularna kod kupaca, s obzirom da nudi širok niz nijansi, te dolazi u malim pakovanjima koja su praktična s aspekta korištenja, jer onemogućava isušivanje laka prije nego se potroši. Samim tim, ovi lakovi su izuzetno cjenovno prihvatljivi i to ih čini jednim od najprodavanijih lakova za nokte.

Ovaj stalak ima kapacitet 480 lakova za nokte i ukrasit će svaki prodajni objekat, te omogućiti dodatnu zaradu.

Javite nam se već danas i zatražite svoju ponudu i pomoć pri izboru asortimana putem linka.

VRATI SE GORE
Promo box

Neko je kupio

Product name

info info