• UTO-SUB /07:00-16:00
  • +387 (0)49 332 018; +387 (0)62 252 790
  • DOSTAVA 7KM

Vodootporni tuš za obrve – Longstay Liquid Browliner

by Golden Rose d.o.o. na July 11, 2019

Obrve nikada nisu bile u fokusu kao sada. Novi trendovi su nemilosrdni i zahtijevaju maksimalnu preciznost, ali i prirodnost obrva, što savršeno odgovara svakom istančanom oku koje voli perfekciju na licu.

Dekorativna kozmetika mora uvijek biti spremna ponuditi alat koji će vaše svakodnevne make-up navike učiniti jednostavnijima, a efekat savršenim. Upravo to je zadatak malenog čarobnjaka kojeg nazivamo Longstay Liquid Blowliner.

U pitanju je vodootporni tečni tuš za iscrtavanje obrva, sa tankom i preciznom četkicom. Omogućava iscrtavanje svake dlačice pojedinačno, kao i dopunjavanje obrva, što ga čini univerzalnim sredstvom za sve tipove obrva. Dolazi u četiri prirodne nijanse i praktičnom pakovanju.

Posebno bitna informacija za sve korisnice jeste da je otporan na znojenje i nakon sušenja je formula fiksirana, te neće doći do razmazivanja ni nakon više od 12 sati.

Tečna formula omogućava čak i blendanje (npr. četkicom ili štapićem za uši) u prednjem dijelu obrva, što se vrši prije nego se formula potpuno osuši na koži, te se na ovaj način postiže blagi prelaz i blur efekat, koji nam je neophodan.

VRATI SE GORE
Promo box

Neko je kupio

Product name

info info